FESTA MAJOR AL MUSEU COMARCAL

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà organitza diversos actes emmarcats dins el programa de la Festa Major de Montblanc, entre els que destaca la inauguració de l’espai Palau Ferré i l'homenatge a Iago Pericot

dimarts, 20/08/2019

Agenda d’activitats al Museu Comarcal - Festa Major Montblanc 2019

Dijous 29 d' Agost a les 19:00h: Última sessió del Cicle Entorn del Vi. Conferència de Ramon Ribas (cooperativa agrícola de Barberà) i tast de vins Josep Foraster.

Dissabte 31 d'Agost, a les 12:30h: Inauguració de l'espai Palau Ferré a la Sala d'Art del Museu.

Diumenge 1 de Setembre, a les 12:30h al Museu: Inauguració de l'exposició de Iago Pericot amb dissertació sobre la figura de Iago Pericot a càrrec de Josep Bracons Josep Escrig, Joan Fuguet, Sergi Mateu i Jordi Pericot.

Divendres 6 de setembre a les 19:00h, Sala d'Actes del Museu: Presentació de la cursa dels 25 anys del Club Atlètic Montblanc i conferència 'El circuit vertical mundial: el bomber que puja escales', a càrrec de Mikel Besora.

Dimarts 10 de setembre a les 19:00 a la sala d'actes del Museu: Projecció del documental Iago Pericot. La conquesta de la innocència d'Albert Folk. Presentació i col·loqui a càrrec del director del documental.