El Museu Comarcal ret homenatge a Iago Pericot

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà prepara una exposició i dos actes per homenatjar la figura de Iago Pericot.

dimarts, 20/08/2019

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà organitza diversos actes  emmarcats dins el programa de  la Festa Major de  Montblanc, entre els que destaca la exposició de Iago Pericot.

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà prepara una exposició i dos actes per homenatjar la figura de Iago Pericot.

Iago Pericot (1929-2018), escenògraf, figurinista, director de teatre, pedagog, pintor i sobretot...home lliure.  Dins la intensa activitat del Iago Pericot, el Museu Comarcal ha organitzat una exposició dedicada a la seva producció com a pintor. A la planta baixa del Museu Comarcal s’hi trobarà part de l’obra de l’artista, tot i que es podrà gaudir del gruix de l’exposició a la Sala París (Plaça Major de Montblanc), des de l’1 de setembre fins al 10 de setembre.

A banda de l’exposició, s’han programat dos actes més,  una taula rodona i la projecció del documental  d’ Albert folk, Iago Pericot. La conquesta de la innocència.

El diumenge 1 de setembre a les 12:30h, coincidint amb la inauguració de l’exposició es celebrarà una dissertació sobre la figura de Iago Pericot a càrrec de Josep Bracons, Josep Escrig, Joan Fuguet, Sergi Mateu i Jordi Perciot.

Finalment,  el 10 de setembre a les 19:00h tindrà lloc la  projecció del documental  Iago Pericot. La conquesta de la innocència. L’acte serà presentat pel director del documental, Albert Folk. En acabar la projecció, tindrà lloc un col·loqui moderat pel mateix Albert Folk.

 

Horaris obertura exposició de Iago Pericot (Sala París):

Del 1 al 5 de setembre, de 19:00h a 21:00h

Del 6 al 10 de setembre, de 12:00h a 14:00h i de 19:00h a 21:00h

Horaris obertura exposició de Iago Pericot (Museu Comarcal): en horari d’obertura del museu.