INVISIBLES. EL JOC DE PISTES DELS MUSEUS DE TARRAGONA I TERRES DE L'EBRE

Els Museus de Tarragona i les Terres de l’Ebre aposten per la reflexió a través del joc amb la campanya “Invisibles”, amb premis per a tots els participants.

dimarts, 12/01/2021

A través del joc els museus conviden als participants a trobar aquelles peces que habitualment són invisibles en els museus perquè es tracten de grups que encara avui no tenen presència ni en el passat, ni en el present dins la nostra societat. De les dones als artistes anònims passant pels col·lectius minoritaris, els participants en el joc hauran de fer visibles les “invisibles”.

 

I com es juga?

-Els participants poden jugar a través d’Instagram o recollint l’àlbum de cromos que els museus facilitaran a l’entrada.

-Tots els participants rebran un premi si identifiquen els invisibles, com a mínim,  en un  un dels museus de la xarxa  (publicant-les a Instagram a dirigides a @xmctte amb els hashtags #invisibles i #nom_del_museu_on_heu_fet_la_foto; o bé dipositant l’àlbum amb els cromos corresponents a les bústies habilitades a cada museu).

-Entre els participants en el joc a Instagram es sortejarà una subscripció al digital Núvol, i entre els que facin l’àlbum de cromos un lot de productes de tots els museus. A més, pel sol fet de participar, rebran un carnet amb entrada gratuïta a tots els museus de la Xarxa pel 2021. 

- S'hi pot participar fins el 2 de febrer

 

Als museus de Tarragona i a les Terres de l’Ebre, fem visibles els invisibles.

 

Més informació a: http://patrimoni.gencat.cat/ca/museusdetarragona