MOSTRA D'ART JOVE

La Mostra d’Art Jove d’aquest any acollirà les obres de l’Ariadna Margalef Sentenà. L’Oficina Jove de la Conca de Barberà amb el suport del Museu Comarcal de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Montblanc, està organitzant la dinovena edició de la Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà.

dilluns, 27/02/2023

La Mostra d’Art Jove d’aquest any acollirà les obres de l’Ariadna Margalef Sentenà.

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà amb el suport del Museu Comarcal de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Montblanc, està organitzant la dinovena edició de la Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà.

Com ja és habitual la Mostra d’Art ocuparà l’espai adaptat per a acollir-hi exposicions al Museu Comarcal de la Conca de Barberà.
L’artista Ariadna Margalef Sentenà de Montblanc participarà en la Mostra d’Art. L’Ariadna combina una sèrie de treballs de pintura en diferents suports inspirats en la seva quotidianitat, tant de situacions o objectes que l’envolten, com del seu propi cos o el de persones properes a ella.

 

L’exposició obrirà al públic a partir del dissabte 4 de març i es podrà veure fins al dia 19. El dia de la inauguració serà el divendres 10 de març a les 6 de la tarda. Com a activitats complementàries a la Mostra d’Art s’han programat unes visites amb l’artista, els dies 11 i 12 de març, 6 de la tarda i a les 12 del migdia, respectivament. Les inscripcions per assistir a les visites amb l’artista es fan a través del següent enllaç: https://ja.cat/visitesartistamostraart
 
L’objectiu de la Mostra d’Art és aplegar un conjunt d’obres dels joves artistes de la Conca en una exposició. D’aquesta manera, es visualitza la seva tècnica i a través d’aquestes peces podem conèixer la seva concepció de l’art. Alhora es vol facilitar la promoció i difusió de joves artistes i contribuir al foment de l’art i la cultura. Al llarg d’aquests anys d’organització de la Mostra una vintena de  joves de la Conca han pogut donar a conèixer la seva obra.

Així mateix, la Mostra d’Art Jove de la Conca forma part del projecte intercomarcal Hexàgon d’Art jove dels Serveis de Joventut de la demarcació de Tarragona. Els objectius són la itinerància i l’intercanvi d’artistes entre les diferents comarques que formen part del projecte per tal de donar molta més visibilitat a l’obra de cadascuna de les persones joves que participen en les  exposicions comarcals.

 

L’Hexàgon d’Art Jove culminarà aquest any amb una exposició conjunta, al Tinglado de Tarragona, amb la participació de totes les persones joves que aquest any s’han implicat en les diferents exposicions.

Les Oficines Joves del Baix Penedès i de la Conca de Barberà ja fa un parell d’anys que participen d’aquesta itinerància i d’intercanvi d’artistes i que ara ha culminat amb el projecte intercomarcal de l’Hexàgon d’Art Jove.