18 DE MAIG NITS DELS MUSEUS

ACTES FIRES ST. MATIES 2019 CENTRE INTERPRETACIÓ ART RUPESTRE Aquest any, el Museu Comarcal de la Conca de Barberà ha programat una NIT plena d'activitats adreçades a tots els públics. (Gratuït) Sota el títol “ART, VI i MÚSICA” s’han programat les següents activitats:

divendres, 17/05/2019

Aquest any, el Museu Comarcal de la Conca de Barberà ha programat una NIT plena d'activitats adreçades a tots els públics. (Gratuït)

Sota el títol “ARTVI i MÚSICA” s’han programat les següents activitats:

19.00 h Visita guiada i taller d’art rupestre. Una proposta familiar per conèixer la tècnica i l'evolució de l'art rupestre de les Muntanyes de Prades.
Activitat recomanada a partir de 7 anys. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult durant l’activitat. Es poden fer reserves online administracio@mccb.cat o al Tel. 977 862 177 fins al divendres anterior a l'activitat a les 14 h. (Aforament limitat)

22:00h al Museu Marès visita comentada de l'obra dels escultors Vallmitjana (2019 Centenari Vallmitjana) acompanyada de les interpretacions de cant gregorià per l'Schola Cantorum Sant Miquel de Montblanc.

23:00 h El Centre d'Interpretació d'Art Rupestre amb la col·laboració d'Ans edicació oferirà visita guiada escenificada al món màgic de les pintures rupestres de les nostres muntanyes de Prades amb escenes en directe que ens permetran recrear o imaginar com vivien i treballaven els nostres avantpassats en aquesta primera etapa de la prehistòria. Acabarem la visita amb una copa de VINS DE PEDRA i la música en directe de la cantant Mercedes Loperena