Noves peces al Museu Comarcal, espai dedicat a Palau Ferré

El Museu Comarcal amplia la seva mostra expositiva amb un nou espai dedicat al pintor, escultor i ceramista Maties Palau Ferré (Montblanc, 1921-2000). L’acte inaugural, tindrà lloc el dia 31 de setembre a les 12:30h.

dimarts, 20/08/2019

El Museu Comarcal  amplia la seva mostra expositiva amb un nou espai dedicat al pintor, escultor i ceramista Maties Palau Ferré (Montblanc, 1921-2000). L’acte inaugural, tindrà lloc el dia 31 de setembre a les 12:30h.

Aquest nou espai  referma l’aposta del  Museu per l’art contemporani i la producció artística de la comarca com un dels àmbits d’estudi, preservació i difusió, a més del patrimoni etnogràfic i històric de Montblanc i la Conca de Barberà.

Des d’ara, i a les portes del centenari de Palau Ferré, les pintures de l’artista també poden contemplar-se a la recentment renovada Sala d’Art del Museu Comarcal. Aquesta és una aportació valuosa que enriqueix el fons expositiu de la institució i que permet redescobrir l’aportació montblanquina a l’art català de les darreres dècades.

Entre les obres exposades a l’espai  hi ha dues pintures cedides per la família del pintor. Aquestes dues obres són les que més agradaven a la montblanquina Maria del Carme Palau Ferré, germana de l’artista, i per això s’ha volgut que fossin les primeres del pintor que s’exposessin al Museu Comarcal de la Conca de Barberà.